fitimi MODERATOR
Numri i postimeve : 58 Poenat Nga Postimi : 117600 Aotoriteti Nga Postimet : 0 Registration date : 16/05/2009
| Titulli: B-Genius ft abi e urrej shiun Tue Jun 23, 2009 2:57 am | |
| B-Genius ft. Abi - E Urrej Shiun
B-Genius: Ditet qė kalojn, mė shtojn mė shum pikllim, dua tė t'kem pranė, ty o shpirti im. Tani i kujtoj, ditėt qė kaluam bashkė, veē tani e kuptoj, sa shum tė paskam dashtė. Pyes veten, ku gabova unė me ty, pse nuk mundem unė, t'i puth mė ata sy. Nuk e kuptoj, pse u ndam pa asnjė shpjegim, pėr ne gjithēka mbaroj kjo dashuri nuk ka shpėtim.
Ref: (2X) S'ka mė diell qė kur shkove ti, s'ka mė qiellė tė hapur vetėm shi, dhe pėrzihet me lotėt e mi, n'dalu o shi, o n'dalu, o shi.
Abi: E mallkoj, ēdo ditė qė bie shi, sepse ngjan, nė diėtn kur shkove ti, e mallkoj, ēdo natė kur s'tkam pran se pa ty shpirti im po qan, Me mungon ti a e din, eja fshij lotėt e mi, ti se din kjo sa dhemb, t'kam kėrkuar nė ēdo vend, po ti nuk je,ti ku je? vetėm nė kėt shi mė leee... (vetem nė kėt shi mė leee...) uoouoouoo...
Ref: (4X) S'ka mė diell qė kur shkove ti s'ka mė qiell tė hapur vetėm shi, dhe pėrzihet me lotėt e mi, n'dalu shi, o n'dalu shi
__________________ | |
|