Kjo Intervista me reperin e njohur Sela a.K.a BosZman dhe e 5-ta ne ket kategori..
Bossat : Pėrshėndetje SeL ?
SeLa a.K.a BosZman : Pershendetje shqipe
Bossat : Na Trego Me Teper Info Reth Vetes .Kush Esht Sela , Ku Jeton , etj..
SeLa a.K.a BosZman :
Eh sa mperket mu un vij prej komunes rahovecit, fshatit malsia vogel ma saktsisht,por jetoj ne frankfurt, ngjermani,23 vjeqar eh qeshtu
Bossat : Per qka nervozohet Sela mas shumti ?
SeLa a.K.a BosZman : Nervozohna per shum sene....ma shumti kur hup kb bashkimim (peace altin)
Bossat : Sel Prej Kur Mireni Me Rep?
SeLa a.K.a BosZman :
Meniher pas vdekjes tupacit e kam zevendsu tupacin hahaha jo pak hajgare un kam fillu dikun per afersisht prej vitit 2003 me rap...
Bossat : Na Flisni pak pėr kėngėn tuaj tė parė..dim qdo fillim i zorshem na pėrshkruaj sado pak me fjal.
SeLa a.K.a BosZman :
Konga jem e par u kon konga "shoqnia jon" kong tcilen shum pak e kan ngu
vetem disa shok te ngusht, kurr se kam publiku, por osht kong tcilen e ngoje dhe sot kaniher se ma kujtohen kohen e vjeter hehe
Bossat : Nga mer inspirim .. ku inspiroheni me shum ?
SeLa a.K.a BosZman :
Me thon tash qe inspirohem prej vetes ateher bohna sikur do tjer qe ja fusin qeshtu palidhje un inspirohem zakonisht prej jetes perditshme dmth jo vetem prej jetes time por prej jetes npergjithsi nese dicka mlen pershtypje dmth nje ngjarje ateher e shprehi nkong at sen...
Bossat : A keni mar pjes ndonjėher nė ndonjė festival si PoliFest , TopFest ose ne naj koncert a mbramje ?
SeLa a.K.a BosZman :
po neper mbremje kemi marr disa her pjes ktu ngjermani ne disa qytete, nkosov hala nihere su bo puna eh neper festivale jo skam marr pjes edhe sepse shkurt e shqip jan tkorruptun dej nfyt, eh prej fytit e anej jan tfamiljarizum heheheh fake
Bossat : A Mendoni se keni konkurent ne ket zhanėr te muzikės ?
SeLa a.K.a BosZman :
Jo asni reper shqiptar nuk e shoh si konkurrent, shyqyr zotit kem repera tmir shum eh reperat e mir un i shoh si kolleg, as ma shum as ma pak...
Bossat : Cka Ju Shtyri Te Boni Diss Ndaj Gold AG dhe Unikkatil ?
SeLa a.K.a BosZman :
Haver mfal po zban me humb kohen me sene te kota
Bossat : A Do T`Kishit Bo Ndonjeher Ft Me Gold Ag Ose Unikkatil ?
SeLa a.K.a BosZman :
Jo...nuk besoj
Bossat : Sel ne kohen e fundit keni ber Beef me Wolf ? Por keni kengen GANGSTA bashk ? Qka mendoni kush ka qen shkaku i prishjes se shoqeris ?
SeLa a.K.a BosZman : Nuk u kon beef, u kon mosmarrveshje qe ka eskalu dhe ka perfundu me dissa, nuk ka fillu prej meje prishja e shoqris.
Bossat : Sel te gjith thon se Sela eka mund me dissin GABIMI dhe qe eka shkatru krejt ? Por Fakti tregon qe Wolf ka nxjer dissin e dyt ! Qe Regulla e Hip-Hop Thot se kush ben diss 2 e pranon humbjen ?
SeLa a.K.a BosZman : Adhurusve ju mbetet me vlersu, por sic e permende edhe ti kush e bon dissin e dyt e pranon humbjen.
Bossat : Sel.. ne kengen Gabimi keni permendur mercedesin tuaj mund te na thoni se qfar tipi esht !?
SeLa a.K.a BosZman : Se kam vec nje ker, kam edhe dy tjer, por per ket qe pyte osht clk 200 elegance.
Bossat : Qka Menoni Kush Osh tu bo Real Gangsta Rap ?
SeLa a.K.a BosZman :
Paj se di, tshumt jon ata qe synojn me bo gangsta rap por shum tpakt jon ata qe ja arrin me bo gangsta rap, nuk du me cek asni emer se ju met hatri shumices
Bossat : Sa Ndegjoni Rap Shqip dhe Kenget E Cilit Reper I Ndegjoni ?
SeLa a.K.a BosZman :
Po ndegjoj rap shqip kur tum teket ashtu, i ndegjoj kengt e
Tingullit 3nt,
Bossat : Sa i Perket BosZ Record's, e dim qe ju jeni Producent, a kompononi muzika edhe pėr Kėngtar tjer apo Grupe Reperash tjer?
SeLa a.K.a BosZman :
Po jam producent i albumin te arberie beqirit, albumin e kem perfundu me shum sukses,punoj gjithashtu edhe per artist tjer edhe jasht bosz recordz dmht kush osht i interesun , mundet me na kontaktu.
Bossat : Kur jemi tek BosZ Record's prej sa antaresh esht i pėrbėr BosZ Record's , kush jan ata , dhe a do tė ket ndonjė album nga antarėt tjer ?
SeLa a.K.a BosZman :
bosz recordz jem 4 antar niher per niher une, dj diaspora arberie beqiri dhe tha answer;tash pritet me dal albumi i arberie beqirit albumi deri nvdekje ma shum nuk po tregoj...heheh
Bossat : Cilat jane planet tuaja per te ardhmen? Ndonje Album?...Ndonje Bahskpunim ?
SeLa a.K.a BosZman :
po do tket disa bashkpunime me njerz te ri, sene treja si gjithmon non stop
per album shnosh nihere, do tdel nje album nga un po hala ska koh tcaktune
Bossat : Do te promovoni edhe ndonje video klip, bashk me albumin?
SeLa a.K.a BosZman :
besoj qe se shpejti do tju plotsoj deshiren e adhurusve me nje videoclip t“qart heheh.
Bossat : A ka mundesi te beni nje freestyle eksluzivisht per ZBAVITU.NET ?
SeLa a.K.a Boszman :
e pres diten e gjykimit, mu shpall i pafajshem;
dine qe sela me juve sosht i ngjajshum.
jeni p***, perqato gjuhi nkar tem,
fjala jem sikur bomb, sa her e nin ty tdhem...
me vazhdu svazhdoj se e di tsakatoj,
jam njeri kam shpirt, mdhimesh se tlendojBossat : Cili eshte mesazhi juaj per vizitoret e web faqes tone, dhe njikohesisht per krejt ata qe ju dojn por edhe per ata qe nuk ju dojn ?
SeLa a.K.a BosZman :
Vizitoni webfaqen zbavitu.net se ka sene shum tmira dhe gjithmon me sene te reja,ja vlen me vizitu, dhe per krejt adhurust e hip hop-it shqip ju kisha thon qe ngoni cka ju ngohet e jo cka ju imponohet
pershendetje per gjith adhurust, jeni ma tfortit
Bossat : Ne ju pershendesim dhe ju faleminderojm qe gjetet koh per ket intervist
SeLa a.K.a BosZman : Ska problem shqipe..ishte kenaqesia ime..
.:: Vizitor Tė Nderuar Te Webfaqes
bossat-forum.tk Kjo ishte Intervista Me Reperin E Njohur Sela a.K.a BosZman